SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, cukier, olej słonecznikowy, mąka ryżowa, mąka ziemniaczana, margaryna (tłuszcze roślinne (kokosowy) i oleje roślinne (słonecznikowy), woda), JAJA, dekstroza, błonnik z nasion babki płesznik, substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; sól, aromaty, cukier puder w saszetce (cukier, skrobia kukurydziana, aromat).OPISChrupiące, bezglutenowe faworki z cukrem. Pyszne, smażone, słodkie ciasteczka. Doskonały pomysł na południową przekąskę. Smakują wyśmienicie, bez oleju palmowego. Produkt nie zawiera MLEKA, w opakowaniu znajduje się saszetka z cukrem pudrem do posypania faworków.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 2278 kJ/546 kcalTłuszcz: 33 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 gWęglowodany: 60 gw tym cukry: 7,0 gBłonnik: 1,8 gBiałko: 1,3 gSól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu