SKŁADNIKImięso wieprzowe 41 %, skrobie 27 % (z tapioki, kukurydziana, ziemniaczana), woda, mąka ryżowa, tłuszcz wieprzowy, mąka gryczana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), olej roślinny rzepakowy, sól, białko SOJOWE, warzywa suszone (cebula, marchew, czosnek, pietruszka), cebula prażona, aromaty, przyprawy, błonniki roślinne. OPISPółprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu. Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotowanie: 4 minutySmażenie: 5 minut WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1088 kJ / 260 kcalTłuszcz: 14 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 gWęglowodany: 25 gw tym cukry: 0,4 gBłonnik: 1,9 gBiałko: 8,8 gSól: 1,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.