SKŁADNIKIwoda, cebula 27 %, papryka 21 %, marchew, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, cukier, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, sól, suszone warzywa (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), przyprawy, zioła (zawierają SELER), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPISDanie składające się z pieczarek i warzyw zawieszonych w sosie pomidorowym. Niska zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczów nasyconych. Produkt pasteryzowany. Spożywać na zimno lub najlepiej na ciepło jako samodzielne danie. Można dodatkowo podać z duszonym mięsem, wędliną, proteiną sojową czy serem tofu. Podawać z ziemniakami, pieczywem, ryżem itp…Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIALeczo najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 198 kJ / 47 kcalTłuszcz - 1,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 gWęglowodany - 6,4 gw tym cukry - 5,3 gBłonnik - 1,4 gBiałko - 1,4 gSól - 0,86 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zwierać SOJĘ i gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.