• Nowy
MAKARON (Z JAJ KURY ZIELONONÓŻKI) FALA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

MAKARON (Z JAJ KURY ZIELONONÓŻKI) FALA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

9,66 zł
Brutto

SKŁADNIKIsemolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA od kur zielononóżek* (9 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISJAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od kurek zielononóżek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych polskich gospodarstw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 6-8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ / 360 kcalTłuszcz: 2,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 72 gw tym cukry: 1,6 gBłonnik: 1,8 gBiałko: 13 gSól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i przewiewnym miejscu
5901902008567
392 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
250
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
10,0000
Termin przydatności dni
360
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
TARGI BIO PLANET 2025
TARGI BIO PLANET
chat Komentarze (0)