SKŁADNIKI woda, czerwona papryka*, przecier pomidorowy* pojedynczo skoncentrowany, cebula*, koncentrat soku jabłkowego*, kostki białka grochu i bobu* 5,5 % (białko grochu i bobu*), olej słonecznikowy*, pomidory*, skrobia kukurydziana*, pasta z tamaryndowca*, sos SOJOWY tamari* (SOJA*, woda), czerwone wino* 0,9 %, SELER*, kapusta włoska*, syrop z buraka cukrowego*, marchew*, smażona cebula* (cebula*, olej słonecznikowy*), sól morska, czosnek*, imbir*, cytryna*, koncentrat soku z czarnej marchwi*, wędzona cebula* (cebula*, dym z drewna bukowego), grzyby shiitake*, kakao w proszku*, papryka słodka*, tymianek*, karmel w proszku*, borowiki*, pieprz czarny*, kmin rzymski*, majeranek*, gałka muszkatołowa*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Nasz wegański i bezglutenowy gulasz to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na gotowanie, a mimo to masz ochotę na smaczny posiłek. Ta reinterpretacja klasyki zachwyca delikatnym smakiem i aromatycznymi przyprawami i doskonale komponuje się z ziemniakami, szpeclem, ryżem lub warzywami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 473 kJ/ 113 kcalTłuszcz: 4,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 13 gw tym cukry: 7,8 gBiałko: 4,4 gSól: 1,4 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY i gorczycę. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.