SKŁADNIKIKozie MLEKO pasteryzowane, sól, suszone warzywa (papryka, cebula), zioła, przyprawy (pieprz, oregano, bazylia, pietruszka, szczypiorek <0,9 %), bakterie fermentacji mlekowej.OPISWszechstronność tego sera daje wiele możliwości. Idealnie wpasuje się na deskę serów w towarzystwie grissini, wędlin oraz oliwek. Można go zapiekać, ścierać do dań z makaronem, jak również sprawdzi się na grzance. Możesz delektować się nim przy kieliszku dobrego białego lub czerwonego wina.Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1616 kJ / 385 kcalTłuszcz: 33 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 gWęglowodany: <0,2 gw tym cukry: 0 gBiałko: 23 gSól: 1,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze +4 do +7ºC.