SKŁADNIKIKozie MLEKO pasteryzowane, sól, trufla (trufla letnia, woda, aromat do 1 %), bakterie fermentacji mlekowej.OPISWszechstronność tego sera daje wiele możliwości. Idealnie wpasuje się na deskę serów w towarzystwie grissini, wędlin oraz oliwek. Można go zapiekać, ścierać do dań z makaronem, jak również sprawdzi się na grzance. Możesz delektować się nim przy kieliszku dobrego białego lub czerwonego wina.Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1616 kJ / 385 kcalTłuszcz: 33 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 gWęglowodany: <0,2 gw tym cukry: 0 gBiałko: 23 gSól: 1,80 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze +4 do +7ºC.