SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, mąka kokosowa, substancja słodząca: erytrytol, maranta trzcinowa, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, cynamon, sól morska, kardamon.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 200 ml śmietanki 30 %, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. 2. Smaż na wolnym ogniu, na niewielkiej ilości lub bez tłuszczu, najpierw z jednej strony pod przykryciem, aż ciasto się zetnie i lekko wyrośnie, a następnie przerzuć na drugą stronę i smaż bez przykrycia. 3. Podawaj z ulubionymi dodatkami.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g przygotowanego według przepisuWartość energetyczna: 1626 kJ / 394 kcalTłuszcz: 33 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 gWęglowodany: 12 gw tym cukry: 3,2 gw tym poliole: 4,7 gBłonnik: 10 gBiałko: 12 gSól: 0,86 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.