SKŁADNIKIpomidory*, cukinia*, bakłażan*, papryka czerwona*, cebula*, czosnek*, olej rzepakowy*, oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia*, zioła prowansalskie* (cząber*, rozmaryn*, oregano*, tymianek*, bazylia*, szałwia*, majeranek*), pieprz czarny*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISParyż to miasto, w którym architektura i kunszt gastronomii są obecne na każdym rogu. W kawiarni na Île Saint-Louis do kawy podają małe arcydzieło - czekoladową truflę. To właśnie tam poznałam muzykę świata, od senegalskiego hip-hopu po dźwięki z Madagaskaru. Paryż, z jego niezmiennym pięknem, zawsze był tyglem kulturowym. Typowo francuskie danie ratatouille doskonale odzwierciedla tę kulinarną mozaikę. Podobnie jak miasto miłości, to danie ukazuje, jak różne składniki mogą harmonijnie współistnieć, tworząc jedną, wyjątkową całość.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPorada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 134 kJ / 32 kcalTłuszcz: 1,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 4,8 gw tym cukry: 0,1 gBiałko: 1,7 gSól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamuZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.