SKŁADNIKIpomidory* 55,5 %, papryka* 16 %, cukinia* 16 %, cebula*, czosnek*, ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia*, pieprz czarny*, cukier trzcinowy*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISTak jak mówi węgierskie przysłowie: „Obok wielkiej bramy zawsze jest mała furtka.” Czasem w życiu trafiamy na przeszkody, które wydają się nie do pokonania, ale warto poszukać innych dróg, które mogą nas doprowadzić do celu. W kuchni jest podobnie – to, co na pierwszy rzut oka może wydawać się trudne, często można zrealizować dzięki kilku skromnym składnikom. Leczo to świetny przykład tego, jak z prostych rzeczy można stworzyć coś naprawdę wyjątkowego.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPorada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 142 kJ / 34 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 5,1 gw tym cukry: 1,0 gBiałko: 1,2 gSól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.