SKŁADNIKIdzwonko z KARPIA obsmażone 50 %, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, cebula, mąka PSZENNA, sól, cukier, przyprawy (curry, chili) 1 %, GORCZYCA. OPISLokalny, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 448 kJ / 107 kcalTłuszcz: 5,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 4,2 gw tym cukry: 4,0 gBiałko: 4,5 gSól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.