SKŁADNIKI żurek 75 % [wywar z wędzonego JESIOTRA 30 %, wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), zakwas na żur 20 % (mąka PSZENNA, woda, czosnek, liść laurowy, ziele angielskie, ŚMIETANA), mąka PSZENNA, czosnek, cukier, sól, zioła], JESIOTR wędzony 25 %. OPISLokalny, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 282 kJ / 68 kcalTłuszcz: 4,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 gWęglowodany: 2,1 gw tym cukry: 0,05 gBiałko: 4,1 gSól: 1,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.