SKŁADNIKIgalareta 60 % [wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, ocet spirytusowy], KARP pieczony 40 %, marchew. OPISLokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 357 kJ / 85 kcalTłuszcz: 6,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 gWęglowodany: 3,3 gw tym cukry: 2,8 gBiałko: 12 gSól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.