SKŁADNIKIzalewa 60 % [olej rzepakowy, warzywa 35 % (por, marchew, natka pietruszki), ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy], KARP pieczony 40 %. OPISLokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1381 kJ/334 kcalTłuszcz: 31 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 gWęglowodany: 5,3 gw tym cukry: 4,7 gBiałko: 8,3 gSól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.