SKŁADNIKIgalareta 48 % [wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, ocet spirytusowy], KARP 40 %, warzywa 10 % (marchew, groszek)OPISLokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 357 kJ / 85 kcalTłuszcz: 6,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 gWęglowodany: 3,5 gw tym cukry: 3,0 gBiałko: 12 gSól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.