SKŁADNIKIsos paprykowo - pomidorowy 60 % [papryka konserwowa 13 % (papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przecier pomidorowy 11 %], KARP 40 %. OPISLokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 687 kJ/165 kcalTłuszcz: 9,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 gWęglowodany: 10 gw tym cukry: 6,1 gBiałko: 9,1 gSól: 1,4 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SELER i gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.