SKŁADNIKI ekologiczna PSZENICA ORKISZ. OPIS Kawa zbożowa to świetne zastępstwo tradycyjnej kawy prawdziwej. Pozbawiona kofeiny i bardzo smaczna jest produktem, który możesz spożywać każdego dnia na śniadanie.Kawa zbożowa cechuje się nie tylko doskonałym smakiem, ale też walorami zdrowotnymi. Świetnie smakuje zarówno na gorąco, jak i na zimno w upalne dni. Idealna jest także z mlekiem i cukrem. Napój z uwagi na swoje naturalne właściwości z dodatkiem MLEKA może być z powodzeniem podawany dzieciom na śniadanie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2 g (1,5 łyżeczki) kawy zalać 100 ml gorącej lub zimnej wody, wymieszać. Smak kawy można wzbogacić dodając mleko. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1477 kJ/349 kcalTłuszcz: 0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 74 gw tym cukry: 30 gBłonnik: 15 gBiałko: 5,9 gSól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIASzczelnie zamknięte opakowanie przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.