SKŁADNIKImieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa salami 6 % (mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, dekstroza, cukier, przyprawy, substancje konserwujące: askorbinian sodu, azotan potasu), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano. OPISWłoska Elegancja w Każdym Kawałku.Zapraszamy Cię do odkrycia smaku prawdziwej Włochy z naszą pizzą Salami. Ta pizza to esencja włoskiej tradycji kulinarnej, idealna dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki i wysoką jakość.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Wyjmij pizzę z opakowania.2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Zapraszamy Cię do odkrycia smaku prawdziwej Włochy z naszą pizzą Salami. Ta pizza to esencja włoskiej tradycji kulinarnej, idealna dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki i wysoką jakość.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 810 kJ / 194 kcalTłuszcz: 5,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 gWęglowodany: 29,1 gw tym cukry: 2,7 gBłonnik: 1,9 gBiałko: 5,2 gSól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.