SKŁADNIKImieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 25 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.OPISZapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1, Wyjmij pizzę z opakowania.2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 836 kJ / 200 kcalTłuszcz: 5,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 gWęglowodany: 29,2 gw tym cukry: 2,7 gBłonnik: 1,9 gBiałko: 5,9 gSól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.