SKŁADNIKImieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, wegańska alternatywa sera 17 % (woda, olej kokosowy 23 %, skrobia modyfikowana, skrobia, sól morska, wegański aromat mozzarella, ekstrakt z oliwek, witamina B12, barwnik: b-karoten), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano. OPISMargherita Vegan: Wegańska Rewolucja w Świecie Pizzy.Przedstawiamy Margheritę Vegan – pizzę, która przekracza granice wegańskiej kuchni, zachowując klasyczny smak, który pokochali wszyscy miłośnicy pizzy. Ta pizza to nie tylko wybór dla wegan, ale dla każdego, kto ceni sobie wyrafinowane, naturalne smaki.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Wyjmij pizzę z opakowania.2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przedstawiamy Margheritę Vegan – pizzę, która przekracza granice wegańskiej kuchni, zachowując klasyczny smak, który pokochali wszyscy miłośnicy pizzy. Ta pizza to nie tylko wybór dla wegan, ale dla każdego, kto ceni sobie wyrafinowane, naturalne smaki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 773 kJ / 185 kcalTłuszcz: 3,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 gWęglowodany: 33,3 gw tym cukry: 2,6 gBłonnik: 2,0 gBiałko: 1,4 gSól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.