SKŁADNIKI ziarno SOI, woda, sól, substancja wiążąca: siarczan wapnia. OPIS Produkt roślinny, pasteryzowany. Źródło białka, wapnia. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Tofu osuszyć, kroić w kostkę lub plastry. Smażyć lub grillować po zamarynowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 581 kJ/139 kcal Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 1,0 gBiałko: 12,5 g Sól: 1,4 g Wapń: 200 mg (25 %)****dzienna referencyjna wartość spożyciaINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GLUTEN i GORCZYCĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +1 do +7 ℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.