SKŁADNIKI woda, ekologiczne ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia. OPISProdukt roślinny, pasteryzowany. Idealne do dań azjatyckich, z wok-a i grillowania. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIATofu osuszyć, kroić w kostkę lub plastry. Smażyć lub grillować po zamarynowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 445 kJ/106 kcalTłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 2,6 g w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 0,8 gBiałko: 10,2 g Sól: 0,05 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GORCZYCĘ, SEZAM i GLUTEN ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 1 - 7 ℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.