SKŁADNIKI woda, ekologiczne ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia. OPISProdukt roślinny, pasteryzowany. Idealne do kotlecików, past, zup i deserów. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIATofu odsączyć i rozdrobnić. Używać jako zamiennik mięsa, jaj lub nabiału.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 351 kJ/84 kcalTłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 0,1 g w tym cukry: 0 gBłonnik: 2,1 g Białko: 8,6 g Sól: 0,03 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GLUTEN, GORCZYCĘ i sezam. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 1 - 7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.