SKŁADNIKI fasola biała gotowana 44 % (fasola, woda, sól), woda, olej rzepakowy, cebula smażona (cebula suszona, olej słonecznikowy), jabłka suszone 2,5 %, białko grochowe, sól, aromaty, przyprawy (pieprz czarny, majeranek suszony, cebula, czosnek) OPIS Produkt roślinny, pasteryzowany. Źródło błonnika. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Bez dodatku konserwantów. Zainspiruj się - wypróbuj jako:-farsz do naleśników lub tortilli-składnik zapiekanki-wytrawną przekąskę-dodatek do pieczywaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 965 kJ/232 kcal Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g Węglowodany: 16,5 g w tym cukry: 9,6 g Błonnik: 7,0 gBiałko: 6,0 g Sól: 1,7 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GLUTEN, SOJĘ, GORCZYCĘ i SEZAM ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +1 do +7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.