SKŁADNIKI woda, olej rzepakowy, białko grochowe (8,5 %), substancja zagęszczająca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Euchema, aromaty, emulgator: metylceluloza, warzywa suszone (cebula, czosnek), maltodekstryna, sól, cukier, substancja zagęszczająca: konjac, błonnik PSZENNY, skrobia kukurydziana modyfikowana, glukoza, pieprz biały mielony, barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza OPIS Produkt roślinny na bazie białka grochowego, pasteryzowany. Źródło białka i błonnika.Zainspiruj się - wypróbuj jako:-pożywne śniadanie - na gorąco, tradycyjnie z wody-dodatek do leczo lub gulaszu-przekąskę - w formie hot-dogaSPOSÓB PRZYGOTOWANIA Parówki podgrzać w gorącej wodzie (przez ok. 2 minuty) lub w kuchence mikrofalowej (przez ok. 1 minutę).Powyższe wskazówki należy traktować jako orientacyjne z uwagi na różnice między urządzeniami grzewczymi. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1030 kJ/246 kcal Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g Węglowodany: 6,3 g w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 3,7 g Białko: 8,8 g Sól: 1,6 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SEZAM, dwutlenek siarki i SIARCZYNY ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +1 do +7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.