SKŁADNIKImąka PSZENNA drobnoziarnista*, mąka z PSZENICY durum*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSpecjalność Azjatycka do zup i dań z woka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron smażony: Gotować makaron przez około 4 minut w odpowiedniej ilości wody. Następnie w zimnej wodzie hartować i odcedzić. Przez około 3 minut smażyć.Makaron w zupie: Gotować makaron przez około 6 minut w odpowiedniej ilości wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1575 kJ / 371 kcalTłuszcz: 1,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 78 gw tym cukry: 1,5 gBiałko: 11 gSól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać JAJA i SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze pokojowej.