SKŁADNIKInapar z czarnej herbaty* 68 % (woda, czarna herbata*), zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, napar hibiskusa* 10 % (woda, kwiat hibiskusa* 5 %), żywe kultury scoby*, naturalny aromat czereśni* 0,1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt rzemieślniczy, poddany naturalnej fermentacji na bazie naparu z herbaty i hibiskusa z dodatkiem aromatu czereśni.W związku z procesem fermentacji napój może zawierać do 1,2 % alkoholu.Zawiesina w produkcie jest zjawiskiem pożądanym i świadczy o obecności grzyba herbacianego, którego możesz wykorzystać do przygotowania własnej kombuchy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 18 kJ/ 4 kcalTłuszcz: <0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: <0,5 gw tym cukry: <0,5 gBiałko: 0 gSól: 0 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ i gorczycęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.