SKŁADNIKIdodatki: mieszanka warzyw* w zmiennych proporcjach: czerwona cebula*, kukurydza*, grillowana papryka żółta*, grillowana papryka czerwona*; passata pomidorowa*, kawałki jackfruita w sosie barbecue* 11 % [kostki jackfruita* 52 % (owoc jackfruita*, dym wędzarniczy), pasta pomidorowa* (pomidory*, woda, kwas: kwas cytrynowy), pasta cebulowa* (cebula*, woda) ), pasta czosnkowa* (czosnek*, woda), cukier z kwiatów palmy kokosowej*, wędzona papryka chili w proszku* (papryka chili*, dym wędzarniczy), kminek w proszku*, sól morska, olej słonecznikowy*, ocet kokosowy* (woda kokosowa*, nierafinowany cukier trzcinowy*), skrobia z maranty*], wegańska alternatywa sera* 6 % (woda, tłuszcz kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, mąka ŁUBINOWA*, sól, kurkuma*), cebula*, czosnek*, bazylia*, oregano*, pieprz czarny*; ciasto: mąka PSZENNA*, woda, drożdże*, sól morska, olej słonecznikowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWegańska pizza z kawałkami jackfruit w sosie barbecue i warzywami.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Rozgrzać piekarnik do 220 °C. Usunąć wszystkie elementy opakowania i umieścić zamrożoną pizzę na środkowym ruszcie piekarnika (na blachę do pieczenia pizzy, aby uzyskać chrupiącą skórkę lub na płycie do pieczenia, aby uzyskać miękki spód) i piec przez 10 do 12 minut w piekarniku bez termoobiegu (9 do 11 minut w piekarniku z termoobiegiem).WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 712 kJ / 168 kcalTłuszcz: 3,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 gWęglowodany: 29 gw tym cukry: 4,2 gBłonnik: 2,0 gBiałko: 5,2 gSól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, MLEKO (łącznie z laktozą) i gorczycęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w lodówce (+2 °C/+4 °C): 1 dzień.Przechowywać w temperaturze (-18 °C): do daty podanej na opakowaniu. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie! Po rozmrożeniu spożyć w ciągu 24 godzin.