SKŁADNIKIwoda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* (3,4 %), błonnik OWSIANY* (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutęEtap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 0 gw tym cukry: 0 gBłonnik: 4,0 gBiałko: 0,2 gSól: 0 gINFORMACJA ALERGENNAWyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się SOJĘ i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.