SKŁADNIKIMLEKO*, hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,6 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego. OPISPierwszy na polskim rynku - JOGURT z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie żywności!Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 278 kJ / 67 kcalTłuszcz: 3,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 gWęglowodany: 3,7 gw tym cukry: 3,7 gBiałko: 4,4 gSól: 0,12 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.