SKŁADNIKIwoda, ekstrakt SOJOWY* 32 %, tłuszcz kokosowy*, pasta MIGDAŁOWA* 12 %, sól, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego*, kultury bakterii. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS100 % roślinna alternatywa kremowego serka, z naturalnych składników. Bez oleju palmowego i bez konserwantów.Doskonały do kanapek, serników, jako dodatek do zup i innych dań wytrawnych. Rewelacyjny wybór dla wegetarian, wegan, osób z nietolerancją na składniki pochodzenia zwierzęcego, czy po prostu tych, którym zależy na środowisku naturalnym. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1002 kJ / 243 kcalTłuszcz: 25 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 gWęglowodany: 0,6 gw tym cukry: <0,5 gBłonnik: 0,9 gBiałko: 5,0 gSól: 0,8 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać mleko.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +3 do +8°C