SKŁADNIKIekologiczny olej z ORZECHÓW WŁOSKICH.OPISOlej spożywczy uzyskany przez tłoczenie na zimno ekologicznych orzechów włoskich.Nadaje się do serów, warzyw i sałatek. Nie zaleca się gotowania w wysokich temperaturach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 mlWartość energetyczna: 3475 kJ / 830 kcalTłuszcz: 92 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 gkwasy tłuszczowe jednonienasycone: 18 gkwasy tłuszczowe wielonienasycone: 65 gWęglowodany: 0 gw tym cukry: 0 gBiałko: 0 gSól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła i ciepła.Po otwarciu przechowywać zamknięte, w takich samych warunkach jak powyżej oraz wkrótce spożyć.