SKŁADNIKI pasta pomidorowa* 25 %, papryka czerwona* 18 %, olej słonecznikowy*, kapusta biała*, woda, syrop z agawy*, ocet*, cebula*, ogórek konserwowy*, skrobia kukurydziana*, MLEKO w proszku*, GORCZYCA w proszku*, sól morska, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar*, pieprz czarny*, papryka*, bazylia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISIdealna jako pasta do pieczywa. Może być bazą do pizzy, idealna do spaghetti czy innych makaronów, jako sos czy dodatek do zupy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 864 kJ/274 kcalTłuszcz: 16,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 gWęglowodany: 28,6 gw tym cukry: 24,1 gBłonnik: 2,8 gBiałko: 2,9 g Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w lodówce.