SKŁADNIKIMLEKO kozie* 98,95 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISBułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA koziego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?Wyrafinowany smakKremowa konsystencjaMLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczychJest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1511 kJ/364 kcalTłuszcz: 27,5 gw tym kwasy nasycone: 21,5 gWęglowodany: 3,8 gw tym cukry: 3,5 gBłonnik: <0,5 gBiałko: 25,2 gSól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.