Składniki: MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 994 kJ / 237 kcal Tłuszcz: 10 g; w tym kwasy nasycone: 6,5 g; Węglowodany: 0 g; w tym cukry: 0 g; Białko: 35 g; Sól: 1,4 gOPISWysoka zawartość białka - aż 35 gramów białka w 100 g produktu.Idealny dla osób, które chcą zwiększyć spożycie białka w diecie, zwłaszcza dla sportowców, osób aktywnych fizycznie oraz dla tych, którzy chcą zbudować masę mięśniową i utrzymać prawidłową masę ciała i zdrowe kości.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.