SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka jaglana, skrobia z tapioki, łupina babki jajowatej, cukier, drożdże, sól.OPISChleb JASNY OWSIANY wypiekany jest w 100 % z naturalnych składników. Jest miękki, a swoim smakiem zblizony do tradycyjnego chleba pszennego. Wypiekany jest z mąk pełnoziarnistych własnego przemiału. Długo zachowuje świeżość i miękkość. Bezpieczny i odpowiedni dla osób z celiakią, na diecie bezglutenowej. Polecany dla wszystkich osób ceniących sobie zdrowe i naturalne pieczywo. Doskonały na co dzień do każdego posiłku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 784 kJ/189 kcalTłuszcz - 2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 gWęglowodany - 37,2 gw tym cukry - 0,3 gBiałko - 4,9 gSól - 0,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +6°C.