SKŁADNIKIekologiczne płatki ryżowe 100 %. OPISEkologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do musli, jogurtów, napojów zbożowych oraz deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieciSPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1474 kJ/348 kcalTłuszcz 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 gWęglowodany 73 gw tym cukry 1,0 gBłonnik 3,6 gBiałko 6,2 gSól 0 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ, ŁUBIN.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.