SKŁADNIKIborowik szlachetny, woda, ocet spirytusowy, cebula, marchew, cukier, sól, ziele angielskie, pieprz czarny ziarnisty, liść laurowy.OPISBorowiki, które znajdziecie Państwo w naszych słojach pochodzą tylko z polskich lasów, głownie okolicznej Puszczy Kozienickiej. Każdą sztukę czyścimy i oglądamy ręcznie tak, aby do Państwa trafiły tylko najlepsze grzyby. Zalewa jest delikatna, dosmakowana, grzyby jędrne. Borowiki świetnie prezentują się na świątecznym stole. Tym, którym nie szkoda przerobić naszych grzybków na inne potrawy polecamy przygotowanie sosu tatarskiego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu zalewyWartość energetyczna: 197 kJ/ 46 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 9,2 g w tym cukry: 5,6 g Białko: 2,4 g Sól: 0,81 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.