Składniki SOJA (99 %), woda, mąka ryżowa, ocet jabłkowy, kultury starterowe Rhizopus oligosporus, dym wędzarniczy (certyfikowany składnik ekologiczny).OPISTempeh wędzony to fermentowany, naturalnie wędzony produkt sojowy. Charakteryzuje się dymnym, orzechowo-grzybowym aromatem. Polecamy do smażenia, gotowania, pieczenia i dań na zimno. Produkt o wysokiej zawartości białka, będący źródłem magnezu, żelaza i wapnia. Na tempehu mogą występować czarne plamki, jest to naturalny proces dojrzewania produktu.Wartość odżywcza w 100 gWartość energetyczna 763 kJ174 kcalTłuszcz 9,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 gWęglowodany 0,3 gw tym cukry 0,2 gBiałko 18 gBłonnik 10 gSól 0,01 gPrzechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 8 °C.