SKŁADNIKIMięso wieprzowe*, sól morska, nasiona kopru włoskiego* 0,6 %, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczna, bezglutenowa kiełbasa salami produkowana w sposób rzemieślniczy z dodatkiem nasion kopru włoskiego. To fantastyczne połączenie ekologicznego mięsa wieprzowego z Włoch i nasion kopru włoskiego cechuje się niesamowitym smakiem i aromatem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Osłonka nie nadaje się do spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1483 kJ / 357 kcalTłuszcz: 28 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 gWęglowodany: <0,5 gw tym cukry: <0,5 gBiałko: 24 gSól: 5,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7℃