SKŁADNIKImąka PSZENNA*, woda, sól, kurkuma*, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja spulchniająca: węglany sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo smażenia: Gotuj makaron w wystarczającej ilości wody przez około 4 minut lub namocz w ciepłej wodzie (temperatura 70-80℃) pod przykryciem przez około 10 minut. Następnie opłucz zimną wodą i odcedź. Gotowy makaron użyj do smażenia. Zupa: Gotuj makaron w wystarczającej ilości wody przez około 5 minut. Następnie odcedź. Gotowy makaron dodaj do wybranej zupy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1405 kJ / 331 kcalTłuszcz: 1,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 69 gw tym cukry: 1,0 gBiałko: 11 gSól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze pokojowej.