SKŁADNIKIinulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISCzekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem sproszkowanego miąższu z kokosa to nasza propozycja dla miłośników kremowych, delikatniejszych czekolad. Subtelna i gładka w smaku, z wyraźnie wyczuwalną kokosową nutą to ciekawa bezmleczna alternatywa!Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2020 kJ/484 kcalTłuszcz: 41 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 gWęglowodany: 22 gw tym cukry: 4,2 gw tym poliole: 13 gBłonnik: 26 gBiałko: 6,0 gSól: 0,18 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.