- Nowy
MĄKA KUKURYDZIANO - GRYCZANA DO POLENTY BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PASTA NATURA
11,68 zł
Brutto
SKŁADNIKI90 % mąka z żółtej kukurydzy*, 10 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIADoprowadzić do wrzenia 1 litr wody i sól. Wsypać 250 g mąki, mieszać około 3 minut. Zwiększyć czas gotowania, aby uzyskać bardziej spójną polentę i zdjąć z ognia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1419 kJ / 334 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 75 gw tym cukry: 0,6 gBłonnik: 1,6 gBiałko: 5,2 gSól: 0 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu
8050534149111
93 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 500
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 10,0000
- Termin przydatności dni
- 180
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- PASTA NATURA SRL
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- PASTA NATURA SRL
chat
Komentarze (0)