MISO MUGI (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) 400 g - TERRASANA
24,82 zł
Brutto
SKŁADNIKIziarna SOI 58 %, JĘCZMIEŃ 29 %, sól morska, woda, ferment kojiSPOSÓB PRZYGOTOWANIA Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 690 kJ / 165 kcalTłuszcz: 5,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 12,2 gw tym cukry: 7,6 gBiałko: 12 gSól: 9,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w lodówce.
8713576271409
13 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 400
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Termin przydatności dni
- 220
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)