SKŁADNIKIekologiczna semolina (mąka z PSZENICY durum).SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l wody na 100 g makaronu), przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając.(Podany czas gotowania należy traktować w przybliżeniu).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1499 kJ/354 kcalTłuszcz - 1,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 gWęglowodany - 72 gw tym cukry - 2,3 gBłonnik - 2,9 gBiałko - 12 gSól - 0,02 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ i gorczycęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 5 - 28°C, w chłodnym i suchym miejscu, z dala od ciepła i światła.