DESER KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY VEGANGURT BIO 140 g - VEGUP BIO
7,60 zł
Brutto
SKŁADNIKI napój kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), mango* 12 %, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus)(*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 446 kJ/107 kcal Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g Węglowodany: 14 g w tym cukry: 8,4 g Błonnik:
5901104004411
738 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 140
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 9,0000
- Termin przydatności dni
- 8
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)