SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI WOK BEZGLUTENOWY BIO 240 ml - TERRASANA
22,00 zł
Brutto
SKŁADNIKItamari* (woda, ziarna SOI*, sól morska, solone shochu*, koji), woda, cukier z kwiatów kokosa*, ocet winny biały*, mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, koji), skrobia z tapioki*, imbir w proszku*, czosnek w proszku*, cebula w proszku*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISTen gotowy do użycia sos do woka jest w 100 % ekologiczny i ma krótką listę składników. Głównym jego składnikiem jest japońskie tamari (sos sojowy), a słodzony jest cukrem z kwiatów kokosa.Nadaj japońskiego akcentu swoim potrawom z warzyw i ryżu za jednym nalaniem.SPOSÓB UŻYCIASmażyć na woku warzywa i substytut mięsa (takie jak tofu lub seitan) przez kilka minut. Dodać dużą porcję sosu teriyaki i podgrzewać, aż danie nabierze odpowiedniego smaku. Podawać z ryżem lub makaronem. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 439 kJ/104 kcalTłuszcz: 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone:
8713576173437
1 Przedmiot
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Kraj pochodzenia
- Holandia
- Termin przydatności dni
- 60
- Objętość netto
- 240
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- TARGI BIO PLANET 2024
- TARGI BIO PLANET
chat
Komentarze (0)