SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 gWęglowodany: 2,0 gw tym cukry: 0,2 gBiałko: 29,6 gSó: 4,0 gUWAGAObecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.