SKŁADNIKI czekolada bez dodatku cukrów (61 %) [substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika) i polirycynooleinian poliglicerolu, ekstrakt wanilii] - masa kakaowa minimum 49 %; JAJA, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, skrobia PSZENNA bezglutenowa, skrobia ryżowa, emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), substancja zagęszczająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma celulozowa.OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1762 kJ/424 kcal Tłuszcz: 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g Węglowodany: 65 g w tym cukry: 0 g Białko: 5,7 g Sól: 0,22 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZECHY ziemne, SOJĘ, MLEKO, ORZECHY i sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w miejscu suchym, w temperaturze nie wyższej niż 20°C