SKŁADNIKIEkologiczny popcorn (ziarno kukurydzy) 100 %.OPISEkologiczny popcorn to wyśmienita przekąska dla całej rodziny. Sposób przygotowania: w celu uprażenia ziaren należy rozgrzać w rondlu olej roślinny (do smażenia), wrzucić kilka ziaren kukurydzy, przykryć pokrywką. Popcorn jest gotowy do spożycia po ustaniu charakterystycznego "strzelania". Gotowy można polać roztopionym masłem i posolić. Najlepiej smakuje jeszcze ciepły, zaraz po uprażeniu.Wartość odżywcza w 100 gWartość energetyczna 1714 kJ/406 kcalTłuszcz 4,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 gWęglowodany 75 gw tym cukry 0,9 gBłonnik 13 gBiałko 11 gSól 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.